01:35 PM - 02:05 PM Industry Satellite Symposium Presentation ASTRAZENECA - DNA Damage response in ovarian and breast cancers: Promising evidence heralds new hope Industry Satellite Symposium
  • R. Dent

Managing HER2 negative breast cancer: New target, new options (ID 9)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
01:35 PM - 02:05 PM
Duration
30 Minutes
Location
Hall 404, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • R. Dent
01:35 PM - 01:55 PM Industry Satellite Symposium Presentation IPSEN - Raising the bar in the management of patients with urological cancers Industry Satellite Symposium
  • A. Merseburger

Advanced prostate cancer: Do we need to continue androgen deprivation therapy in advanced prostate cancer? The backbone concept (ID 41)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
01:35 PM - 01:55 PM
Duration
20 Minutes
Location
Room 311, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/24/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • A. Merseburger
01:50 PM - 02:05 PM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Updated therapeutic approach of castration-resistant prostate cancer ESMO Colloquium
  • T. Powles

Immunotherapy in mCRPC: Moving beyond Sip-T (ID 73)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
01:50 PM - 02:05 PM
Duration
15 Minutes
Location
Room 324, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/24/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • T. Powles
12:45 PM - 12:50 PM Industry Satellite Symposium Presentation PFIZER ONCOLOGY - Translating clinical evidence to real-world experience in NSCLC Industry Satellite Symposium
  • R. Soo

Welcome address and objectives (ID 32)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:45 PM - 12:50 PM
Duration
5 Minutes
Location
Hall 407, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/24/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • R. Soo
09:40 AM - 09:50 AM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Metastatic gastric and oeso-gastric junction cancers ESMO Colloquium
  • F. Lordick

2nd and later lines of treatment: What are the options? (ID 64)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
09:40 AM - 09:50 AM
Duration
10 Minutes
Location
Room 324, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/25/2018
Time
09:15 AM - 10:15 AM
Speakers
  • F. Lordick
02:10 PM - 02:15 PM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Immunotherapy of lung cancer: Alone or in combination? ESMO Colloquium
  • T. Mitsudomi

Conclusions (ID 89)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
02:10 PM - 02:15 PM
Duration
5 Minutes
Location
Room 311, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • T. Mitsudomi
12:50 PM - 01:15 PM Industry Satellite Symposium Presentation MSD - A pan tumor perspective: Advances of immunotherapy in oncology Industry Satellite Symposium
  • M. Ryu

Paradigm shift in mGC treatment with immuno-oncology (ID 23)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:50 PM - 01:15 PM
Duration
25 Minutes
Location
Hall 405, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/24/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • M. Ryu
12:00 PM - 12:20 PM Industry Satellite Symposium Presentation TAKEDA PHARMACEUTICALS - Evolving advanced ALK+ NSCLC treatment landscape Industry Satellite Symposium
  • M. Jahanzeb

Navigating options in second line (ID 55)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:00 PM - 12:20 PM
Duration
20 Minutes
Location
Hall 407, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/25/2018
Time
11:30 AM - 12:30 PM
Speakers
  • M. Jahanzeb
01:35 PM - 01:55 PM Industry Satellite Symposium Presentation PFIZER ONCOLOGY - Making strides in the management of HR+ HER2- metastatic breast cancer Industry Satellite Symposium
  • D. Chang

Real-world experience with palbociclib (ID 14)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
01:35 PM - 01:55 PM
Duration
20 Minutes
Location
Hall 407, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • D. Chang
12:15 PM - 12:25 PM Industry Satellite Symposium Presentation MERCK - What are the treatment options for R/M SCCHN beyond immune check-point inhibitors? Industry Satellite Symposium
  • A. Guminski

Group discussion (ID 46)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:15 PM - 12:25 PM
Duration
10 Minutes
Location
Hall 405, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/25/2018
Time
11:30 AM - 12:30 PM
Speakers
  • A. Guminski
04:55 PM - 05:05 PM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Oncology biosimilars in Asia ESMO Colloquium
  • M. Vyas

ESMO survey on biosimilars in oncology - results (ID 78)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
04:55 PM - 05:05 PM
Duration
10 Minutes
Location
Hall 404, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
04:30 PM - 06:00 PM
Speakers
  • M. Vyas
02:13 PM - 02:15 PM Industry Satellite Symposium Presentation MSD - A quantum leap in lung and updates in H&N cancer treatment with immunotherapy Industry Satellite Symposium
  • D. Tan

Closing remarks (ID 5)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
02:13 PM - 02:15 PM
Duration
2 Minutes
Location
Hall 405, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • D. Tan