01:25 PM - 02:00 PM Industry Satellite Symposium Presentation MSD - A quantum leap in lung and updates in H&N cancer treatment with immunotherapy Industry Satellite Symposium
  • L. Licitra

Holistic insights in the treatment of r/m HNSCC with immuno-oncology (ID 3)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
01:25 PM - 02:00 PM
Duration
35 Minutes
Location
Hall 405, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • L. Licitra
01:05 PM - 01:35 PM Industry Satellite Symposium Presentation ASTRAZENECA - DNA Damage response in ovarian and breast cancers: Promising evidence heralds new hope Industry Satellite Symposium
  • J. Ledermann

BRCAm to PSR to first line - Evolution of PARPi in ovarian cancer (ID 8)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
01:05 PM - 01:35 PM
Duration
30 Minutes
Location
Hall 404, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • J. Ledermann
01:05 PM - 01:35 PM Industry Satellite Symposium Presentation PFIZER ONCOLOGY - Making strides in the management of HR+ HER2- metastatic breast cancer Industry Satellite Symposium
  • G. Curigliano

The benefits of CDK4/6 inhibitors for patients with HR+ HER2- mBC (ID 13)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
01:05 PM - 01:35 PM
Duration
30 Minutes
Location
Hall 407, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • G. Curigliano
12:45 PM - 12:50 PM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Immunotherapy of lung cancer: Alone or in combination? ESMO Colloquium
  • T. Mitsudomi

Introduction (ID 83)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
12:45 PM - 12:50 PM
Duration
5 Minutes
Location
Room 311, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • T. Mitsudomi
12:50 PM - 01:20 PM Industry Satellite Symposium Presentation EISAI - Emerging concepts of combatting advanced renal cell carcinoma Industry Satellite Symposium
  • R. Kanesvaran

An overview of clinical challenges in today’s treatment for advanced renal cell carcinoma (ID 18)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:50 PM - 01:20 PM
Duration
30 Minutes
Location
Room 324, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • R. Kanesvaran
02:10 PM - 02:15 PM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Immunotherapy of lung cancer: Alone or in combination? ESMO Colloquium
  • T. Mitsudomi

Conclusions (ID 89)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
02:10 PM - 02:15 PM
Duration
5 Minutes
Location
Room 311, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • T. Mitsudomi
12:45 PM - 12:50 PM Industry Satellite Symposium Presentation MSD - A quantum leap in lung and updates in H&N cancer treatment with immunotherapy Industry Satellite Symposium
  • D. Tan

Welcome and introduction (ID 1)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:45 PM - 12:50 PM
Duration
5 Minutes
Location
Hall 405, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • D. Tan
12:45 PM - 12:50 PM Industry Satellite Symposium Presentation ASTRAZENECA - DNA Damage response in ovarian and breast cancers: Promising evidence heralds new hope Industry Satellite Symposium
  • M. Mastura

Opening (ID 6)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:45 PM - 12:50 PM
Duration
5 Minutes
Location
Hall 404, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • M. Mastura
12:45 PM - 12:50 PM Industry Satellite Symposium Presentation PFIZER ONCOLOGY - Making strides in the management of HR+ HER2- metastatic breast cancer Industry Satellite Symposium
  • S. Lee

Welcome and introduction (ID 11)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
12:45 PM - 12:50 PM
Duration
5 Minutes
Location
Hall 407, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • S. Lee
02:10 PM - 02:15 PM Industry Satellite Symposium Presentation PFIZER ONCOLOGY - Making strides in the management of HR+ HER2- metastatic breast cancer Industry Satellite Symposium
  • S. Lee

Concluding remarks (ID 16)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
02:10 PM - 02:15 PM
Duration
5 Minutes
Location
Hall 407, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • S. Lee
01:30 PM - 01:50 PM ESMO Colloquium Presentation ESMO COLLOQUIUM - Immunotherapy of lung cancer: Alone or in combination? ESMO Colloquium
  • S. Peters

Are ICPs better as single agent, doublet ICPs or combined with Chemo +/- anti-angiogenics? (ID 86)

Presentation Topic
ESMO Colloquium Presentation
Lecture Time
01:30 PM - 01:50 PM
Duration
20 Minutes
Location
Room 311, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • S. Peters
02:10 PM - 02:15 PM Industry Satellite Symposium Presentation EISAI - Emerging concepts of combatting advanced renal cell carcinoma Industry Satellite Symposium
  • S. Alurkar

Conclusions (ID 21)

Presentation Topic
Industry Satellite Symposium Presentation
Lecture Time
02:10 PM - 02:15 PM
Duration
5 Minutes
Location
Room 324, Singapore, Singapore, Singapore
Date
11/23/2018
Time
12:45 PM - 02:15 PM
Speakers
  • S. Alurkar